De beste huid van je leven met HydraFacial

hydrafacial-behandeling-Marjon-Instituut-Schoonheidsinstituut-acné-antiaging-pigmentatie

De beste huid van je leven met HydraFacial

De laatste decennia wordt er steeds meer roofbouw gepleegd op onze huid… Het grootste orgaan van uw lichaam! Stress, vervuiling, toxische stoffen en overmatig zonlicht zijn bronnen van vrije radicalen en vormen de oorzaak van beschadigingen aan de collageen- en elastinevezels.

Dit leidt tot een versnelde veroudering van onze huid. Structuren raken o.a. beschadigd door het proces dat men oxidatie noemt. De natuurlijke bescherming tegen deze vrije radicalen en oxidatieprocessen wordt gevormd door de antioxidanten in onze voeding of suppletie: deze neutraliseren vrije radicalen en bieden zo ruimte voor herstel. Daarnaast beschermen ze de huid tegen nieuwe schade. De HydraFacial™ kan hier een belangrijke, ondersteunende rol in spelen.

HydraFacial is voor iedereen die graag een gezonde en goed verzorgde huid wenst. De HydraFacial™ is uniek en enig in zijn soort. Hij levert onmiddellijk en blijvend resultaat en legt de focus op de gezondheid van de huid. Dankzij die resultaten is het een echte hype voor al wie een gezonde huid wil. Meer en meer is men op zoek naar gezondheid voor de huid; iets wat de HydraFacial™ zeker kan bieden, en dit in combinatie met een goede opvolging van gezonde voeding en verzorgingsproducten. De HydraFacial™ verhoogt de hydratatie, herstelt de vochtbarrière en helpt bij de opbouw van het antioxidanten niveau in de huid.

Voor alle huidtypes geschikt:

Wellicht één van de grootste voordelen aan de HydraFacial™ is dat de behandeling beschikbaar is voor alle huidtypes. Het kan een heel jaar door toegepast kan worden. Zelfs de meest gevoelige en beschadigde huidtypes kunnen worden behandeld. Het mooie van alles is dat ze herstellen door de opbouw van gezonde huidcellen en daardoor werkelijk geholpen worden; repareren versus camoufleren.
Gezondheid leidt tot Schoonheid, Gezond en bewust leven is een lifestyle die begint met gezonde voeding, voldoende beweging. Een gezond lichaam bereik je niet door je levensstijl voor een aantal weken aan te passen en dan terug te vallen in het oude patroon. Onderhoud is essentieel, dat is voor onze huid niet anders. Daarom werken we met de HydraFacial™ aan een lifestyle waarin de gezondheid van de huid centraal staat en willen behouden. De HydraFacial™ is een maandelijks behandelprogramma waarin de focus ligt op de gezondheid van de huid, niet in de camouflage van oneffenheden. De schoonheid is het logische neveneffect hiervan. De HydraFacial™ is dus pure fitness voor de huid! Dagelijks werken aan de gezondheid met je verzorgingsproducten thuis en maandelijks je afspraak voor de HydraFacial.

Eczeem

De HydraFacial™ is ideaal om in te zetten bij eczeem. Dankzij de hoge concentraten aan antioxidanten tijdens de behandeling verhoogt de natuurlijke weerstand van de huid. Hierdoor zie je de eczeemplekjes enkele dagen na de behandeling weg trekken. Bij een maandelijks onderhoud kan deze aandoening krachtig worden onderdrukt in combinatie met de juiste voedingssupplementen.

Hyperpigmentatie

De HydraFacial™ wordt succesvol ingezet bij hyperpigmentatie. Dankzij de zuren in onze serums worden de opgestapelde pigmentzones makkelijk losgeweekt en onder vacuüm verwijderd. Na de eerste behandeling is het resultaat zeer goed zichtbaar! Dankzij de maandelijkse opvolging worden de pigmentzones nog verder verbeterd.

Waarvoor zetten we HydraFacial nog in?

Ja! We hebben geen type. HydraFacial richt zich op alle huidproblemen.

  • fijne lijntjes + rimpels
  • elasticiteit + stevigheid
  • egale teint + jeugdigheid
  • huidtextuur
  • bruine vlekken
  • olie + verstopte huid
  • grote poriën

Platinum Hydrafacial 80 min €200,00
Deluxe Hydrafacial 60 min €175,00
Signature Hydrafacial 45 min €140,00
Signature HydraFacial – voor mannen 35 min €130,00
HydraFacial – Rug 40 min €125,00
Hydrafacial – Bovenarmen Keratosis Polaris 30 min €110,00

ABONNEMENTEN:
– 3x Platinum Hydrafacial €550 (€600 waarde)
– 3x Deluxe Hydrafacial €480 (€525 waarde)
– 3x Signature Hydrafacial €380 (€420 waarde)

(Deze abonnementsprijzen gelden wanneer je uw 3 afspraken ineens vastlegt met een maximale periode van 16weken voor de 3 behandelingen en deze wordt in 1x afgerekend bij de eerste behandeling)

No Comments

Post A Comment