Een gelaatsverzorging en uw huidprobleem is opgelost, dat is een fabel.

RainPharma-Facial-thuisverzorging-gelaatsverzorging-huidproblemen-acné-verslapping-rimpels-hydrafacial-schoonheidsinstituut-marjon

Een gelaatsverzorging en uw huidprobleem is opgelost, dat is een fabel.

Vele mensen denken dat door per maand of 3 maandelijks een gelaatsverzorging te doen hun huidproblemen (acné, rimpels, verslapping, roodheden, vette huid, …) hiermee opgelost gaan geraken. Maar niks is minder waar.

Als je nu bij ons langskomt voor een ontspannende gelaatsverzorging met een masker op maat of een HydraFacial behandeling ga je sowieso ontspannen buiten met een stralend gelaat. Maar wanneer je dit thuis niet verder onderhoud ga je niet van je huidproblemen (acné, rimpels, verslapping, roodheden, vette huid, …) af geraken.

Je kan het vergelijken met 1x per maand eens gaan lopen en uw eetpatroon niet aan te passen. Hiervan ga je niet fitter en slanker worden. Dit is hetzelfde met uw huid.

Wij raden het dus echt aan om uw verzorging thuis verder te zetten tot uw volgende gelaatsverzorging. Ook is uw reiniging 2x per dag hoogstnodig. ‘s Nachts liggen we op ons kussen, we zweten wat en dit vervuild uw huid ook, dus een reiniging in de ochtend is nodig. Maar ook ‘s avonds, ook al draag je geen make-up, je huid vervuild overdag ook, denk maar aan de uitlaatgassen van de auto’s, steeds over je gezicht wrijven, maar ook de droge airco lucht, hierdoor is uw reiniging en verzorging ‘s avonds ook noodzakelijk.
Uw tanden poets je toch ook minstens 2x per dag, uw huid is even belangrijk. Want als je deze nu niet correct verzorgd, dat ga je u binnen 20jaar beklagen.

Maar onze gelaatsverzorgingen zijn wel belangrijk, wij kunnen tijdens deze verzorgingen dieper werken. Wij kunnen je door onze gelaatsverzorgingen opvolgen en bijsturen waar nodig en zou geraak jij van je huidproblemen (acné, rimpels, verslapping, roodheden, vette huid, …) af door een dagelijkse verzorging thuis en een maandelijkse opvolging bij ons in het instituut.

Een huidprobleem is geen ziekte dat met tijdelijke medicatie kan opgelost worden, dit moet je blijven onderhouden.

Gebruik ook de verzorgingsproducten voor thuisgebruik van hetzelfde merk als onze professionele verzorgingen, zo kunnen wij u het beste opvolgen en begeleiden. Meng ook nooit cosmetische verzorgingsproducten met onze natuurlijke verzorgingsproducten.

Wat is nu het beste om van je huidprobleem af te geraken:
– Je maandelijkse gelaatsverzorging of HydraFacial
– Uw dagelijkse reiniging met onze A tot F programma

ontdek deze met onze voordelige skin kits
– Aanvullen met de nodige voedingssupplementen
– Uw huid voeden met eiwitten

No Comments

Post A Comment