fbpx
0
0,00
Mini Cart
  • Empty cart

    No products in the cart.

Gel – Acrylgel nagels

Perfectie is een kernwoord

In ons salon streven we daarom naar de beste kwaliteit op elk gebied. Doordat we focussen op een zo goed mogelijke afwerking en service, vraagt ons werk ook meer tijd dan de doorsnee nagelsalon.
Bij elke klant starten we met een nieuwe lei.
Zo krijgt elke nieuwe klant bij het eerste bezoek een volledig nieuwe set. Op deze manier garanderen wij een optimale kwaliteit. Samen kijken we naar de wensen van de klant en de mogelijkheden om in harmonie te blijven met de natuurlijke nagels en handen.
Een behandeling bij ons duurt langer dan een gemiddelde nagelbehandeling elders. Dit heeft verschillende oorzaken en ons motto hierbij is: “Kwaliteit vraagt tijd”. Zo voeren we bij elke behandeling een manicure uit. Zo kunnen we dichter bij de nagelriemen werken en wordt de uitgroei minder snel zichtbaar. Bij verlengingen knippen we de sjablonen op maat van elke nagel en vinger, zodat deze zo goed mogelijk aansluit aan de natuurlijke nagelplaat. Dit versterkt de stevigheid van de nagel én maakt de nagel slanker. Tot slot werken we met een c-curve in de kunstnagel waardoor we in staat zijn om dunne nagels neer te zetten die tegelijkertijd ook stevig zijn. We werken altijd met uiterste zorg en met oog voor elk detail, zodat iedere klant met perfecte nagels ons salon verlaat.
Ook staat hygiëne centraal in onze zaak. Zo gebruiken wij voor elke klant een nieuwe vijl en een eigen nagelborsteltje.
Na elke behandeling gaat al ons materiaal dan ook in de ultrasoonreiniger en heteluchtsterilisator.

Kunstnagels: Gel of Acrylgel
Kunstnagels zijn gemoduleerde of gebouwde langere nagels die altijd nagevijld moeten worden vooraleer er met kleur kan wordt afgewerkt.
Bij kunstnagels kan er met verlenging gewerkt worden. Bijwerkingen worden steeds binnen de vier weken uitgevoerd om overbelasting en schade van de natuurlijke nagel te voorkomen. Het uitstellen van bijwerken is daarbij zeer schadelijk voor jouw eigen nagels.

Nieuwe klant: Nieuwe set
Bij een nieuwe set worden de nagels indien nodig verlengd. Indien de klant reeds een mooie lengte heeft, is het mogelijk om van set te veranderen zonder te verlengen. Ook al werken wij in dat geval zonder sjablonen, het werk blijft even intensief. Dit komt doordat de aanwezige, natuurlijke nagel enkel als een tijdelijke lengtesteun wordt gebruikt en nadien gepinched en uitgefreesd wordt, zodat de kunstnagels een perfecte afwerking hebben.
Dit betekent geen hangende nagels meer, geen brede nagels en ook geen platte of open c-curves.

Nieuwe Klant: Bijwerking
In principe valt een bijwerking bij een nieuwe klant niet onder ‘bijwerking’.
Indien je van een andere nagelstyliste komt, werken wij standaard met een nieuwe set zonder verlenging. Om de kwaliteit te garanderen waar wij bekend voor staan, werken we nooit bij op het werk van een andere styliste. Aangezien we de hele opbouw veranderen, vragen we om er rekening mee te houden dat dit proces tijd in beslag neemt.
Zie hieronder de transformatie van een bijwerking met een set die van bij iemand anders kwam en dan het eindresultaat bij mij.

Vaste Klant: Bijwerking binnen de 4 weken
Tijdens de bijwerking wordt de lengte van de kunstnagels aangepast naar jouw specifieke wensen.
We verwijderen de oude kleur en werken de uitgroei perfect bij. Daarbij herstellen we graag de architecturale opbouw van de kunstnagels. Door middel van de juiste opbouw-en vijltechnieken laten we jouw nagels er weer spiksplinternieuw uit zien
Opgelet reparaties kunstnagels zoals een nieuwe verlenging worden bij deze behandeling steeds apart aangerekend.
In de prijs van een bijwerking zit een eenvoudige nailart van 2 vingers inbegrepen.

Vaste Klant: Bijwerking langer dan 4 weken
Hou er zeker rekening mee dat wanneer je langer dan 4 weken wacht met de bijwerking van kunstnagels, dit zeer schadelijk is voor jouw natuurlijke nagels. Door overgewicht van het kunstproduct op jouw nageluiteinden kan er onycholysis ontstaan. Dit is het loslaten van de natuurlijke nagelplaat van het nagelbed of vervorming van de natuurlijke smilelijn, wat zeker niet aangenaam is.

Verwijderen kunstnagels met manicure
Indien je wenst te stoppen met kunstnagels, raden we jou aan om de kunstnagels tijdig te laten verwijderen. Wanneer je kunstnagels laat uitgroeien, loopt de natuurlijke nagel heel wat schade op. Het duurt ongeveer 3 tot 6 maanden eer zulke schade zichzelf herstelt.
Na het zorgvuldig verwijderen van het kunstproduct, voeren wij nog een uitgebreide, verzorgende manicure uit.

Prijzen:
Nieuwe set kunstnagels met verlenging: €85 (180min)
Nieuwe set kunstnagels op eigen lengte: €70 (130min)
Bijwerking set kunstnagels van andere styliste: €70 (130min)
Bijwerking binnen de 4 weken: €55 (120min)
Bijwerking na 4 weken tot max 7weken: €65 (140min)
Na 7 weken wordt er terug een nieuwe set op eigen lengte aangerekend.
Verwijderen kunstnagels: €35 (60min)