Gezond & efficiënt afslanken met rainpharma

Het RainPharma dieet

de verstandige methode voor een gezond gewicht

Gewichtsverlies én -behoud, dat is waar het RainPharma dieet voor staat. Veel meer dan een afslankprogramma, is het een efficiënte totaalaanpak die een gezonde levensstijl centraal plaatst. Door een snelle start van gewichtsverlies te combineren met een doordachte langetermijnvisie, brengen we de beste versie van jou naar boven.

Gezond afslanken met RainPharma

Voordelen
van het
Rainpharma dieet

Het RainPharma dieet is 100% Belgisch afslankprogramma, dat staat voor een totaal aanpak met een blijvend resultaat.

 • Snel afvallen
 • Verantwoord gewichtsverlies
 • Geen jojo effect, maar op gewicht blijven
 • Meer energie
 • Gezonder en fitter lichaam
 • Totaalaanpak
 • 1 jaar gratis begeleiding

Ik start met het traject

En ga voor de beste versie van mezelf

Hoe verloopt het RainPharma dieet

We beginnen steeds met een intakegesprek van een uur. Hier krijg je uw startbox mee met alle nodige supplementen, shakes en receptenboekje. Wij leggen tijdens dit intakegesprek de hele box aan je uit. Alle “do’s and don’ts” tijdens het traject en voeren de eerste gewichtscontrole uit.

Het RainPharma Dieet bestaat uit 3 fases:

1. De Afslankingsperiode:

 • In deze fase verlies je je overtollige kilo’s en zorgen we ervoor dat het lichaam onze vetreserves gaat aanvallen om energie te krijgen. door gezonde voeding te combineren met de shakes en de nodige voedingssupplementen, zorgen we voor een motiverende start. In deze fase worden de shakes gecombineerd met het eten van veel groenten en af en toe een stukjes vis, vlees of vleesvervangers.
  In deze fase kom je alle 10 tot 14 dagen op controle. Deze fase duurt max. 12 weken.

2. De verzilveringsperiode:

 • In deze fase ga je geleidelijk aan weer een normaal voedingspatroon opbouwen. Tijdens de wekelijkse controles voegen we telkens weer enkele voedingsmiddelen toe en bouwen we de shakes af. In deze 9 weken ontwikkel je terug een normaal, gezond voedingspatroon waarbij je niet bijkomt maar ook niet meer verder afvalt.


3. De regel van twee

 • In deze fase leren we je het gewicht te behouden. Elke maand kom je nog langs voor een gewichtscontrole. Hierbij hanteren we een marge van twee kilo vetmassa, die we meten met speciale weegapparatuur. Blijf je binnen deze marge, dan is er niets aan de hand. Ga je er boven onderzoeken we de oorzaak hiervan en sturen we direct bij. Door een jaar lang je nieuwe gewicht zo weinig mogelijk te laten schommelen, past je lichaam zich fysiek aan. Zo wordt het makkelijker om dit gewicht te behouden.
foto 89 web
Gezond afslanken met RainPharma

Zuiverheid
en
kwaliteit

Eiwitten zijn er zoals heel veel voedingsstoffen in verschillende kwaliteiten. RainPharma gebruikt uitsluitend de zuiverste eiwitten. Uiteraard heeft dit een impact op de prijs van onze shakes, maar bij RainPharma gaan we ervan uit dat je gezondheid je kostbaar genoeg is.

Onze shakes zijn, dankzij hun zorgvuldige samenstelling, darmvriendelijk. De eiwitten die we gebruiken splitsen mooi in aminozuren zodat er gen onverteerde resten achterblijven in je darmen.

Onze RainPharma shakes zijn:

 • Glutenvrij
 • Caseïnevrij
 • Zonder polyolen
 • Zonder kunstmatige kleurstoffen
 • Geen bewaarmiddelen
 • Zonder genetische gemanipuleerde ingrediënten

Voor ieder wat wils

In ons gamma vind je verschillende soorten shakes. We kiezen voor proteïneshakes in poedervorm en niet voor kant – en klare shakes of drankjes omdat daar bewaarmiddelen aan toegevoegd worden en dat vermijden we liever. Alle RainPharma shakes zijn geschikt voor vegetariërs, sommige zelfs voor veganisten.


Omdat we shakes als een nuttig hulpmiddel zien en niet als een plezierig tussendoortje, houden wij het meest van onze neutrale shakes. Maar we weten ook dat een dieet volgen moeilijk is en dat een lekker smaakje kan helpen om het makkelijker vol te houden. Daarom vind je in het assortiment een brede waaier, maar liefst 15 soorten, aan shakes met een smaakje en 1 neutrale shake. Ze worden gezoet met stevia of met een minimum aan zoetstoffen. Dat maakt van onze shakes een verantwoord bruggetje naar een gezonde levensstijl.

RainPharma Golden shake
RainPharma Classic Shakes
Eiwitshakes op basis van stevia bij rainpharma
Vegan eiwit shakes van RainPharma speciaal voor veganisten

Golden shake

Ben je niet zo gesteld op smaakjes? Deze shake kan je puur drinken maar ook mixen met superfoods, fruit en groenten voor een echte powershake! Wist je trouwens dat je ook een beetje van deze shake aan verse soep kan toevoegen (na het koken)? Je krijgt een eiwitrijke soep met een lichte roomsmaak.

Classic shake

In ons gamma klassieke shakes vind je een brede waaier aan lekkere smaken, 10 soorten, een beetje zoet of lichtjes zuur. Elke variant is vegetarisch en rijk aan vezels. Ze worden ingezet tijdens onze huid- en afslankingsprogramma’s maar zijn ook in trek bij mensen die op een verstandige manier willen sporten.

stevia shake

Als je van pure smaken houdt, dan zijn deze shakes helemaal jouw ding. Ze werden lichtjes gezoet met stevia, maar de smaak blijft vrij bitter. Pure chocolade, sterke koffie of ga je voor de originele zout-zoet-bittere pindasmaak? Hierin is er keuze uit 3 smaken.

vegan shake

Voor wie plantaardig eet ontwikkelden we veganistische shakes. Het zijn shakes op basis van eiwitten uit niet gemanipuleerde soja, erwten of rijst. Ze worden niet alleen gebruikt door mensen die het dieet volgen. We hebben ook heel wat vegan klanten die op aanraden van een diëtist hun eiwitten aanvullen met onze shakes. We hebben 3 smaken in dit gamma

Makkelijk
en
snel starten

Met onze Balance Box van RainPharma helpen we je graag makkelijk op weg. Deze koop je aan tijdens een intake gesprek bij ons in het instituut of online.

 

In deze box vind je alles wat je nodig hebt om het dieet te starten. Van voedingssupplementen en shakes tot handige hulpmiddeltjes als een shaker en receptenboek. Door te kiezen voor dit handige all-in startpakket, bespaar je maar liefst 15% op de aankoop van je producten en is je intakegesprek gratis.

 

Koop je tijdens de opvolging en weegmomenten al je nodige vervolgproducten gedurende het hele traject, dan is je begeleiding helemaal gratis. Wanneer je al je begeleidings- en controlemomenten inplant, levert dat al gauw een besparing op van maar liefst €725!

Gezond afslanken met RainPharma

The light versie

In een strikt dieet heb je geen zin. Je wilt jezelf immers niet alles ontzeggen. Maar je wilt wel even op de rem gaan staan. Het moment om jezelf (en je lichaam) een nieuwe start te gunnen!
Dat kan met het Smart Nutrition Project.

Het Smart Nutrition Project kan om verschillende redenen ingezet
worden. Het einddoel is hoe dan ook hetzelfde: een betere versie van jezelf.

 • als detox-moment tussendoor, om je lichaam te zuiveren en opnieuw meer energie te krijgen
 • als voorbereiding op je vakantie of een ander belangrijk moment waarop je die paar extra kilootjes liever kwijt bent
 • als ondersteuning bij afslankende en verstevigende behandelingen, zoals anti-cellulite behandelingen
 • als aanvulling tijdens het sporten, met het oog op afslanken

 

Deze voordelige box (je bespaart maar liefst 15% in vergelijking met de afzonderlijke prijzen) is hét duwtje in de rug dat je nodig hebt. En dit traject is makkelijk op je eigen te volgen, maar natuurlijk ondersteunen we je er graag in.

 

Breek nu met je oude, slechte voedingsgewoonten. Onze tips en jouw inzet vormen de sleutel tot een sterker, gezonder lichaam.

Ik help je graag op weg naar de beste versie van jezelf

foto 38 web

Check out our social media instagram social feed social media instagram social feed social media instagram social feed social media instagram social feed social media instagram social feed social media instagram social feed social media instagram social feed social media instagram social feed