Help rimpels!

RainPharma-Marjon-rimpels-huidverslapping-sos

Help rimpels!

Op je 50ste is het echt nog niet de bedoeling om een verlepte huid te hebben, maar grotendeels heb je dit zelf in de hand.
Wanneer je NU nog je levensstijl aanpast, en je slechte gewoontes vermijd dan heb je op uw 50ste nog een stralende huid.
Hoe pas je jouw levensstijl nu aan?

Drink het wondermiddel!

Eerst en vooral drink collageen! Dit is jouw superdrankje tegen rimpelvorming! Maar ook voor zoveel andere dingen. Ontdek hier onze A.A.P. of beter gezegd hét Anti Aging Powder van RainPharma.
Vergeet bij de A.A.P zeker jouw Vitamine C niet bij te nemen want zonder Vitamine C kan collageen geen verbindingen maken in het lichaam en wordt het dus niet correct opgenomen.

Marjon-RainPharma-Schoonheidsinstituut-anti-aging-powder-AAP-collageen-powder-drink-online-store-shop-winkel-waasland

De foute voeding

Als je te weinig verse groenten, fruit en noten eet, krijg je een tekort aan gezonde anti-oxidanten. Dit zorgt voor een negatief effect op je lichaam én jouw huid!
Vitamine A is onmisbaar bij de aanmaak van nieuwe huidcellen. Voeding met een hoog gehalte aan Vitamine A zijn bv. wortel, boerenkool, spinazie, paksoi, andijvie, tonijn, waterkers en eierdooiers.
Maar dit enkel uit je voeding halen is in deze tijd niet meer voldoende. Vandaar dat we Vitamine A ook hebben toegevoegd aan onze dagelijkse hoognodige voedingssupplementen namelijk in onze Daily Boost en High Tech AOX.

Vitamine C helpt dan weer voor de aanmaak van extra collageen waardoor je huid weer elastisch wordt. Je kan Vitamine C uit volgende voeding halen: rode peper, rode paprika, peterselie, kiwi, spruitjes, broccoli, aardbeien, boerenkool, papaya, sinaasappel.
Maar om aan uw dagelijks hoeveelheid Vitamine C te komen zou je bv 10 sinaasappels (wat ook immens veel suikers zijn) of 125 appels moeten eten!
Neem hiervoor dus dagelijks 1 tablet Super C boost van RainPharma. Je dagelijkse fruitinname blijft natuurlijk wel belangrijk voor meer redenen dan enkel uw Vitamine C opname.
Vitamine C zetten we ook in tegen couperose en gesprongen adertjes.

Marjon-RainPharma-Vitamine-A-vitamine-C-gezonde-voeding-collageen-rimpels-huidverslapping-Super-C-Boost-Dail-Boost-Voedingssupplementen-Online-shop-Winkel-store-Waasland-Sint-Niklaas

Prutsen aan die puistjes.

Onbewust pruts je vaak aan die puistjes en korstjes, maar elke keer je zo eentje open krabt veroorzaak je schade aan jouw huid. Met gevolg dat er ontstekingen ontstaan, blijvende littekens, en dit zorgt op lange termijn ook voor rimpels.
Onze raad hiervoor is wanneer je een puistje hebt, stip het aan met ons charcoal detox mask van RainPharma en ga ermee slapen.
Heb je veel last van ontstekingen, onzuiverheden en acné?
Doe enkel behandelingen met HydraFacial in ons instituut en doe thuis de kuur met onze treatments van RainPharma. Natuurlijk doe je eerst de reiniging met de Advanced Precleanser en de Dedicated Face Wash en dit 2x per dag. ‘s Avonds breng je de Clearing Night Remedy aan en in de ochtend reinig je dit met de dedicated face wash. Je tonifieert de huid met de Elementary Toning Mist en werkt af met de Flawless Day Fluid als serum en de F1 – Fantastic Purifying Matte Lotion als dagcrème.

Slaap correct

Vaak als we geslapen hebben zijn er kleine plooitjes op je wangen en rond je ogen als je op jouw buik of zij slaapt, maar deze zijn niet zo onschuldig als ze lijken.
Nu op jonge leeftijd trekken deze nog weg, maar op latere leeftijd gaan deze rimpeltjes zichtbaar blijven.

Neem ook eens een kuur Yoga, dit voedingssupplement helpt je bij het inslapen en geeft je een diepere slaap. Met een goede en voldoende nachtrust heeft je huid ook de kans om alles goed op te nemen, hierdoor gaat je huid ook stralen. En ook bye bye gestreste huid.

Tip: slaap op een satijnen of zijden kussensloop of toch eens proberen om op de rug in slaap te vallen, je huid zal je dankbaar zijn.

Slapen met je make-up

Voor veel jonge meisjes lijkt dit een onschuldig iets, maar niets is minder waar.
Make-up, (lucht)vervuiling en zweet hopen zich doorheen de dag op in je poriën. Wanneer je uw huid dus niet ‘s morgens én ‘s avonds reinigt, raken deze verstopt en geïrriteerd. Kleine ontstekingen gaan mettertijd de kop op steken en het onderhuids collageen gaat aangetast worden. Hierdoor ga je het proces van fijne lijntjes tot rimpels alleen maar versnellen. En dit is iets wat jij alleen maar in de hand hebt.
Vergeet ook nooit een dubbele reiniging te doen, onze huid is namelijk aangetast met 2 soorten vuildeeltjes, namelijk op water – en oliebasis.
Onze Advanced Precleanser of Amazing Oil Cleanser gaat de vuilrestjes op oliebasis verwijderen daarna reinigen we na met de Dedicated Face Wash om de vuildeeltjes op waterbasis te verwijderen.

En reinig steeds 2x per dag, uw tanden poets je toch ook 2x per dag?

SPF is your BFF

We blijven het herhalen SPF is your BFF.
Te veel zon op een onbeschermde huid zorgt alleen maar voor huidverslapping, pigmentvlekken en vroegtijdige huidveroudering!
Alles wat jouw alleen maar vroeger ouder doet uitzien!
Smeren dus en gelukkig is deze zomer onze zonnecrème van RainPharma gelanceerd. Een natuurlijke zonnecrème zonder schadelijke chemische stoffen, alleen maar 100% natuurlijke producten waar je huid je nog dankbaarder voor is!
Smeren maar met onze Natural Daylight Defence SPF 30!

Lees meer over het nut van een zonnecrème in onze andere blog.

Vergeet je eiwitten niet!

Geef je lichaam alle stoffen dat het nodig heeft om de elementen aan te maken dat het nodig heeft om je huid goed op te bouwen. Als je uw lichaam voldoende eiwitten en vitamine C geeft, dan is het in staat om zelf voldoende collageen aan te maken. Wil je dit proces versterken dan gebruiken we ook nog onze A.A.P.
Ons lichaam kan alleen geen eiwitten opslaan als reserve. Je moet uw eiwitten dus regelmatig eten. Bij te weinig eiwitten heb je te weinig bouwstenen voor een stralende, mooie gave huid. Bij teveel aan eiwitten op 1 maaltijd, slaat het lichaam dit niet op als reserve maar moeten de nieren in overproductie gaan om dit te kunnen verwijderen en zo krijg je problemen aan de nieren.
Je moet uw eiwitten dus spreiden doorheen de de dag en uw nieren kunnen om de 3u 20 tot 30gram eiwit verwerken.
Het is ook de bedoeling dat je de juiste eiwitten kiest voor je lichaam en huid. Wij raden dus geen eiwitten aan uit gluten (tarwe, gerst, rogge) en caseïne (koemelk), deze zijn te belastend voor je darmen. Hierdoor zijn vele klassieke eiwitshakes dus een grote boosdoener van vele gezondheidsproblemen en een heel onzuivere huid.

Een gezonde gave huid is ook het teken van een gezond en rein lichaam vanbinnen.
Neem dus per dag 1 of 2 van onze RainPharma Shakes om een mooie gave huid te hebben.
Of start eens even een detox kuur voor je huid en lichaam met ons Smart Nutrition Project van RainPharma.

Wil je een volledige reset van je lichaam en ga je voor een totaal nieuwe jij? Nieuwe levenswijze van eten? Ga dan voor ons Balance Box Dieet van RainPharma. Hiermee begeleiden wij jouw 1,5jaar naar een nieuwe versie van jezelf.

Marjon-RainPharma-shakes-Rainshakes-smart-nutrition-project-Balance-Box-eiwitten-nieuwe-versie-van-jezelf-dieet-afvallen-online-store-winkel-shop-waasland-dieetbegeleiding

Me-time in het instituut

Boek maandelijks je gelaatsverzorging of HydraFacial verzorging. Zo kunnen we je het meest optimaal opvolgen. Maar we kunnen dan ook dieper werken op de noden van de huid. Je huid vernieuwd namelijk alle 4 weken, maar naarmate we ouder worden stapelen de dode huidcellen zich meer en meer op. Met onze behandelingen kunnen we deze makkelijke verwijderen en blijft de huid stralen.

Roken & Alcohol

Dit zijn 2 zaken dat iedereen wel al wist, maar toch blijven er heel veel mensen het doen of toch niet met mate.
Alcohol zorgt ervoor dat er teveel vocht afgedreven wordt waardoor je vochtbalans in de huid wordt verstoord. Het gevolg is een doffe huid (kijk maar eens in de spiegel na een avondje uit).
Ook doordat de vochtbalans verstoord wordt gaat de elasticiteit achteruit en zullen de fijne lijntjes makkelijker zichtbaar worden.

Roken is een absolute directe aanslag op de huid. Nicotine vernauwt de bloedvaten en zo heeft de huid dus minder zuurstof en opname van zijn bouwstoffen. Bye bye elasticiteit van de huid, hello huidverslapping.
Stoppen dus als je niet wil dat de huid volledig gaat hangen, en natuurlijk voor je algemene gezondheid.

Het zijn wel wat gewoontes dat je moet aanleren en afleren, maar uiteindelijk ga je er alleen maar door stralen, ook nog na je 50ste!

No Comments

Post A Comment