Hydrafacial

3 stappen
30 minuten
De beste huid van je leven

De HydraFacial-behandeling is een recente doorbraak in de esthetische technologie. Het werkwoord “to hydrate” betekent hydrateren: de behandeling verhoogt het vochtvasthoudende gehalte van de huid. Door deze optimaal te hydrateren onderscheidt HydraFacial zich van alle andere peelingstechnieken op de markt.

De behandeling verwijdert dode huidcellen en doet een extractie van onzuiverheden terwijl de nieuwe huid in een bad met reinigende, hydraterende en beschermende serums wordt gelegd. De behandeling is kalmerend, verfrissend, niet irriterend en onmiddellijk effectief.

Hydratatie is de basis van een gezonde en mooie huid. Irritatie van de huid heeft aangetoond dat het de tekenen van veroudering verhoogt. HydraFacial werkt preventief tegen huidveroudering en wil de gezondheid van de huid garanderen.
HydraFacial-Marjon-Huidproblemen-Huidverbetering-Acné-voordelen-Sint-Niklaas-Waasland-behandeling

Hydrafacial
voor
iedereen

Ja! We hebben geen type.
HydraFacial richt zich op alle huidproblemen.

  • fijne lijntjes + rimpels
  • elasticiteit + stevigheid
  • egale teint + jeugdigheid
  • huidtextuur
  • bruine vlekken
  • vette + verstopte huid
  • grote poriën

Boost your skin

Boek nu jouw 30 minuten voor de beste huid van je leven!
Video afspelen

Zie het werken

Het unieke serum-transportmechanisme plaatst de HydraFacial in een unieke categorie los van de rest. Bekijk de stappen van de behandeling zoals reinigen, exfoliatie en extracties om de onzuiverheden en dode huidcellen te verwijderen terwijl er op hetzelfde moment met vitale voedingsstoffen zoals antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur gewerkt wordt. De fantastische resultaten zijn niet alleen onmiddellijk, maar ook langdurig zichtbaar.

3 stappen:
  • Stap 1: Reiniging + Peeling Leg een nieuwe huidlaag bloot met een zachte reiniging en een milde exfoliëring
  • Stap 2: Extractie + Hydratatie Verwijder onzuiverheden uit poriën met pijnloze zuigkracht en verzorg met intense hydratatie die de dorst van de huid lest.
  • Stap 3: Insluizing + Bescherming Verzadig de huid met anitoxidanten en peptides om je gezonde gloed te maximaliseren.

Een
gepatenteerde
technologie

Alleen HydraFacial™ gebruikt een gepatenteerde technologie gecombineerd met voedende ingrediënten om een onmiddellijk bevredigende stralende huid te bekomen. De HydraFacial™ serums richten zich specifiek op huidproblemen zoals UV-schade, zwarte en witte puntjes, verwijde poriën, acné, pigmentvlekken, oneffen teint of textuur,vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels. Herhaaldelijke behandelingen helpen om de gezondheid van de huid te herstellen.

HydraFacial-behandeling-huidproblemen-huidtypes-voordelen-Marjon-Instituut-Sint-Niklaas-Waasland

Nood aan een extra boost?

Pas je behandeling aan met award-winnende super serums om je specifieke huidproblemen aan te pakken.
Deze boosters passen we toe bij de Deluxe en Platinum behandeling

HydraFacial-Behandeling-Marjon-Booster-Glysal-Peel-Acné-Vette-Huid-Onzuivere-Huid-jeugdpuistjes-deluxe
Marjon-HydraFacial-Behandeling-Deluxe-Booster-Britenol-Pigmentatie-Zonneschade-Ouderdomspigmentvlekken-Pigment
HydraFacial-Marjon-Dermabuilder-Fijne-Lijntjes-Booster-Anti-Aging-Rimpels-Deluxe
HydraFacial-Marjon-Behandeling-Booster-Deluxe-ReGen-GF-Rimpels-Hydratatie-glow-gunkie-anti-aging
HydraFacial-Behandeling-Marjon-Deluxe-Booster-NassifMD-Dokter-Nassif-Hyaluron-Hydratatie

Glysal Peel Boost

Booster serum op basis van glycolzuur en salicylzuur voor het behandelen van onzuiverheden, grove huidstructuur, grove poriën en acne litteken vlekjes. Zorgt voor een fijnere huidstructuur en fijnere poriën.

Britenol boost

Minimaliseert de zichtbaarheid van donkere vlekken, ouderdomspigmentatie en zonbeschadigde plekken voor een egalere teint. De vitamine C in de booster heeft een antioxidante eigenschap en maakt de huid helderder

Dermabuilder booster

De gepatenteerde Dermabuilder™ wordt aangebracht om op een doeltreffende manier een egale teint en textuur, fijne lijntjes en rimpels aan te pakken. Minimaliseert tekenen van veroudering en vult de huid met een gepatenteerde combinatie van peptiden.

ReGen GF booster

De gepatenteerde ReGen GF™ bevat regeneratieve peptides die groeifactoren naboosten om de productie van collageen en elastine te stimuleren. De revolutionaire M-007 transsporttechnologie versterkt de behandeling doordat ze een diepere en efficiëntere penetratie mogelijk maakt.

Nassif MD hydraglucan booster

NassifMD Hydraglucan™ booster is een gepatenteerde cocktail van ingrediënten die de huid hydrateert, herstelt, verjongt en beschermt. Het gaat de volheid en de uitstraling van de huid herstellen en pakt duidelijk de tekenen van veroudering aan.

Doeltreffende
resultaten

De resultaten van deze behandeling zijn tweeledig. De glow die je op je gezicht ziet onmiddellijk na de behandeling is al mooi meegenomen, maar vooral het effect op lange termijn is interessant. Zowat alle huidproblemen, van acne tot hyperpigmentatie en fijne lijntjes, kunnen aangepakt worden met deze Hydrafacial.

De glans en hydratatie kunnen vijf tot zeven dagen aanhouden, en zelfs langer met de aanvullende home care. De huidverjonging is blijvend gezien de productie nog tot drie maanden lang aanhoudt en ook het verouderingspatroon zal verminderen. Een maandelijkse behandeling wordt aanbevolen. Eén behandeling volstaat al voor het verbeteren van de fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, acné en een vette huid. Verdere maandelijkse HydraFacial-behandelingen worden aanbevolen om de resultaten te behouden.

Skinconfidence

Wij beloven jou dat HydraFacial niet alleen het uitzicht van jouw huid zal verbeteren, maar met frequente behandelingen de gezondheid van de huid zal herstellen. Wij geloven dat een mooie huid een diep vertrouwen stimuleert dat de innerlijke schoonheid versterkt. Het is onze missie om de beste huid van jouw leven te onthullen

geniet van de ervaring

Geniet van de resultaten

Check out our social media instagram social feed social media instagram social feed social media instagram social feed social media instagram social feed social media instagram social feed social media instagram social feed social media instagram social feed social media instagram social feed