Medische Laserontharing

Laserontharing

Waarom kiezen voor permanente laserontharing

Steeds meer mensen zijn op zoek naar de beste en pijnloze manier om lichaamshaar op vervelende plaatsen definitief te laten verwijderen.

Met laserontharing is het nu mogelijk haargroei permanent te reduceren zonder de vaak pijnlijke ongemakken die scheren, waxen, epileren, met zich meebrengen.

Laserontharing is inmiddels ook quasi pijnloos.

Medische
laserontharing

Medische ontharing met diodelaser

De medische laserpraktijk verwijderen permanent het overtollige lichaamshaar door gebruik te maken van top-of-the-line veilige laserapparatuur welke door artsen / professionals als absolute gouden standaard naar efficiëntie en veiligheid gezien wordt.

De behandeling wordt enkel door mensen met een medische / paramedische opleiding uitgevoerd.

Marjon-Permanente-ontharing-laserontharing-definitieve-medische-laserpraktijk

Hoe werkt het?

Hoe verloopt de behandeling?

De laser produceert een hoog geconcentreerde puls van een bepaalde golflengte. De energie van het laserlicht wordt opgenomen door het pigment dat rond de haarwortel aanwezig is. Hierdoor worden de haarwortelcellen opgewarmd en selectief vernietigd.

Om de opperhuid niet te beschadigen heeft de laser een gekoelde tip. Dit laat toe meer energie af te leveren zonder de opperhuid te beschadigen en beperkt de pijnprikkel zodat de behandeling zeer goed te verdragen is.

Ongeveer 1 à 2 weken na de behandeling gaan de haren loszitten en vallen uit.

Aantal
behandelingen

hoeveel behandelingen heeft u nodig?

Omdat het haar een ontwikkelingscyclus doorloopt zijn er meerdere behandelingen nodig. De haren in de groeifase (anagene fase) zijn enkel gevoelig voor definitieve ontharing.

Voor optimaal resultaat zijn, afhankelijk van de te ontharen zone, huid- en haartype, de hoeveelheid haren, gemiddeld 5 tot 8 behandelingen nodig met 6 tot 12 weken tussen elke behandeling.

Welke lichaamsdelen

Welke lichaamsdelen kunnen we behandelen?

Vrijwel alle lichaamsdelen en uiteraard is ook ontharing bij mannen steeds meer gegeerd. Welke man wil er nu niet goed uitzien op de manier dat hij het wenst?

We kunnen ook vrijwel alle haartypes behandelen, behalve grijze, blonde en rosse haren zijn niet mogelijk.

Prijzen

voordelen van medische laserontharing

Dames

Bovenlip€ 60
Kin€ 60
Tepelzone€ 60
Jukbeenderen€ 80
Bikini€ 120
Brazilian€ 150
Hollywood€ 180
Oksels€ 120
Armen€ 180 – 220*
Onderbenen€ 250 – 290*
Volledige benen€ 450
De prijs kan verschillen van persoon tot persoon. Dit hangt af van de te behandelen zone, het haartype, de hoeveelheid haar, etc … Normaal heeft een zone 5 tot 8 behandelingen nodig.

Heren

Nek€ 60
Hals€ 60
Oksels€ 80
Zwembroek€ 120
Schouders€ 150
Baard€ 180
Borst€ 120 – 150*
Buik€ 180 – 220*
Rug€ 250 – 290*