RAINPHARMA

RainPharma

100% Belgisch
100% Natuurlijk
100% Made in Belgium

RainPharma is 100% Belgisch. Ze maken eerlijke no-nonsense producten. Wat 11 jaar geleden begon met enkele voedingssupplementen groeide uit tot een uitgebreide collectie aan natuurlijke producten voor een stralende huid, een gezond gewicht en een sterk lichaam.

 

RainPharma is 100% Made in Belgium en daar zijn ze enorm trots op. Zowel de ontwikkeling als de productie gebeurt in België door een multidisciplinair team aan topexperten. Ze werken zoveel mogelijk met ingrediënten uit eigen land of uit onze directe buurlanden. Overdreven claims en hocus pocus ingrediënten laten ze liever achterwege.

 

RainPharma is 100% natuurlijk. Ze dragen zorg voor de massa goede bacteriën op onze huid en respecteren haar natuurlijke balans. RainPharma kiest heel bewust voor betaalbare producten, zonder aan kwaliteit, efficiëntie of duurzaamheid in te boeten.

 

Belgische nuchterheid ten top en dat wordt gesmaakt. De afgelopen jaren beloonden de Belgische media RainPharma met verschillende beauty awards. En zoiets krijg je niet zomaar natuurlijk.

 

Beluister hier de podcast van Dominique Bastin over hoe hij RainPharma gebracht heeft tot waar het nu staat.

Ik geloof niet in hocus pocus beloftes: ik wil pure, natuurlijke ingrediënten die écht werken – Dominique Bastin