RAINPHARMA AFTER SUMMER DETOX

After Summer Detox met RainPharma bij instituut Marjon

RAINPHARMA AFTER SUMMER DETOX

Een fit lichaam en een gezond gewicht zijn dé sleutels voor een lang en goed leven. Ben jij klaar voor een nieuwe start? Tijd om je voornemens waar te maken!

Op 1 september start het hele RainPharma team en wij ook en meer dan 100 winkelpunten en duizenden detoxers met de RainPharma After Summer Detox. Samen volgen we voor minstens 1 week het Smart Nutrition Project: geen moeilijk en strikt dieet, maar een kort en slim voedingsprogramma voor een paar kilo minder, een pak meer energie en een stralende huid. Geen overgewicht? Je kan het programma ook volgen als gezonde detox.

Voor onze After Summer Detox hebben we 3 pakketten uitgewerkt om jouw heel het traject op de juiste weg te helpen. De keuze is aan jouw welk pakket je kiest.

Pakket 1: Basic

Voordeel van maar liefst 298 euro

Met dit pakket geven je een boost aan je huid, haar en nagels. Je metabolisme gaat ervan verbeteren en het geeft je terug meer energie en een slanker lichaam.

Bovendien begeleiden we je extra via een besloten WhatsApp groep en krijg je regelmatig inspirerende mails boordevol tips en info.

De waarde van dit pakket met alle ingrediënten en begeleiding bedraagt normaal 447 euro

After Summer Detox prijs nu: 149 euro

Pakket 2: Comfort

Voordeel van maar liefst 447 euro

Dit pakket omvat alles van pakket 1: basic.

Maar dankzij deze formule gaan we zorgen voor een betere nachtrust en een verminderd stressniveau, wat resulteert in een beter afvalresultaat en huid dat nog meer zal stralen.

Je wordt ook nog eens wekelijks begeleid met een zoomsessie en je krijgt er nog een handig kookboek bovenop.

De waarde van dit pakket met alle ingrediënten en begeleiding bedraagt normaal 704 euro

After Summer Detox prijs: 257 euro

Pakket 3: VIP

Voordeel van maar liefst 526 euro

Met dit pakket ga je helemaal voor de beste versie van jezelf!

Je wil je uiterlijk zichtbaar verbeteren, je energiepeil de hoogte in jagen, een meer deugddoende nachtrust ervaren en je minder gestresseerd voelen; maar je hebt ook nood aan een boost voor je immuunsysteem, een verstevigingskuur voor je huid, en een detox om schadelijke stoffen te neutraliseren.
Ons Smart Nutrition Project VIP is jou op het lijf geschreven!

We begeleiden je persoonlijk doorheen het traject, je krijgt toegang tot de WhatsApp groep, je krijgt wekelijks mails met tips en info, je krijgt het kookboek er bovenop

De waarde van dit totaalpakket zou afzonderlijk 907 euro

After Summer Detox prijs: 381 euro

No Comments

Post A Comment