RainPharma Anti Aging Powder

Marjon-RainPharma-Schoonheidsinstituut-anti-aging-powder-AAP-collageen-powder-drink-online-store-shop-winkel-waasland

RainPharma Anti Aging Powder

Wat is a.a.p. of het anti aging powder van RainPharma?
a.a.p. is een voedingssupplement dat je lichaam ondersteunt bij het verouderingsproces. De unieke en gebalanceerde bevat bekende en minder bekende krachtpatsers als collageen, hyaluronzuur, gebufferde vitamine C, MSM, koper, mangaan, silicium, glucosamine, chondroïtine.
Dankzij de perfecte mix draagt a.a.p. bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de huid, bloedvaten, botten, tandvlees, kraakbeen, tanden en tot de instandhouding van de normale bindweefsels.

Waarom in poedervorm en geen tablet?
Al deze natuurlijke krachtpatsers werden samengebracht in een poeder.
RainPharma koos deze keer niet voor een tablet omdat dit anti-verouderingspoeder zo hoog gedoseerd is dat je elke dag maar liefst 32 capsules zou moeten slikken om dezelfde dosis op te nemen. Een poeder oplossen in een glas water leek ze dan ook makkelijker.

Is het lekker?
a.a.p. zit boordevol zwavelhoudende ingrediënten, je huid, je nagels en je haar zijn er dol op maar je smaakpapillen en je neus vermoedelijk net iets minder.
Daarom voegden ze er een natuurlijk sinaasappelaroma en een vleugje stevia aan toe.
Het is zeker niet het lekkerste wat RainPharma al op de markt heeft gebracht, maar de ongeëvenaarde doeltreffendheid maakt dat ruimschoots goed.
De smaak kan je het beste vergelijken met die van een bruistablet.
Heb je het toch moeilijk met die smaak? Shake het poeder los in water met ijsblokjes of los het op in een glas vruchtensap.

Het is een resultaatgerichte kuur.
Je gebruikt a.a.p. in een kuur van minimaal 28 dagen tot 6 maanden. Afhankelijk van het gewenste resultaat.
We raden echter wel aan van de kuur zeker 6maanden te doen.
Als je na een maand zou stoppen kan je lichaam een reboundeffect krijgen waardoor je ziek zou kunnen worden.
De eerste 3 maanden heeft je lichaam nodig om de rommel op te kuisen en orde op zaken te stellen, de volgende 3 maanden gaan we pas echt aanvullen. Ideaal is dat je dan nog extra 3 maanden een reserve in je lichaam opslaat. Let wel, verouderen doe je toch. Dat is logisch natuurlijk, maar als je het kan onderhouden met 1 à 2 zakjes per week, zal dit mee preventief kunnen werken en dat lijkt mij ook haalbaar om vol te houden.

Kan je lichaam collageen opnemen?
Crèmes met collageen smeren heeft geen enkele zin. Je huid kan immers deze stof niet opnemen, maar je kan collageen wel innemen als supplement
In elk zakje zit maar liefst 10gram collageen dat dankzij een speciale enzymatische behandeling makkelijk wordt opgenomen in de dunne darm.
Na 30 tot 60 minuten is de stof al zichtbaar in het bloed aanwezig, wat zorgt voor een hydroxyproline plek. Maar onthou dat a.a.p. zoveel meer is dan collageen alleen.

Waarvoor de aanwezigheid van zwavel?
Wat a.a.p. nog veel sterker maakt is de aanwezigheid van zwavel.
Zwavel zorgt ervoor dat er een soort bruggen worden gevormd tussen het collageen en heeft bovendien een zeer herstellend effect. Dus wat zien we nu? Niet alleen de huid en bindweefsel varen er wel bij. Ook gewrichtspijnen nemen af, peesontstekingen herstellen sneller en spierpijnen geraken onder controle.

Ben je gevoelig voor de zon?
Door dit product wordt je huid terug sterker en kan deze veel meer weerstand bieden aan mogelijke zonnebrand of andere overgevoeligheidsreacties.
Dit wordt mede mogelijk gemaakt door onder andere lysine, een aminozuur, maar ook koper en mangaan, welke zorgen voor een correcte huidopbouw en ondersteuning van het bindweefsel.

Je haren en nagels hebben er ook baat bij.
Door silicium worden je haren en nagels alleen maar sterker, waardoor je veel minder haaruitval hebt en glanzender haar krijgt en nagels die niet meer breken of inscheuren.

Dit is toch wel een echt magisch poeder als je dit allemaal hebt gelezen, maar wat nog belangrijker is, test het bij ons uit en schrijf je ervaring erover neer.

No Comments

Post A Comment