Waarvoor zetten we eiwitshakes in

Waarvoor zetten we eiwitshakes in

Let's Shake

Eiwitten zijn de bouwstoffen van zowat alles in ons lichaam. We hebben ze nodig voor de opbouw en het behoud van onze cellen, zoals onze spieren en organen, en dus ook onze huid.

De bouwstenen van eiwitten zijn aminozuren. Ze worden onderverdeeld in essentiële en niet-essentiële aminozuren. De niet-essentiële kan ons lichaam zelf aanmaken, maar voor de essentiële aminozuren zijn we aangewezen op onze voeding. We krijgen ze binnen via vlees, vis en zuivel, maar ook via peulvruchten en granen. De samenstelling en de hoeveelheid essentiële aminozuren verschilt per eiwitbron.

Wanneer je uw lichaam voorziet van de juiste bouwstoffen zie dan ook dat je bouwstoffen gebruikt van een zuivere en goede kwaliteit.
Zoals alle voedingsstoffen zijn er in verschillende kwaliteiten, en dat is ook zo bij de eiwitshakes op de markt.
RainPharma shakes onderscheiden zich door hun zorgvuldige samenstelling en we gebruiken enkel de zuiverste eiwitten. Daarnaast zijn al onze shakes zonder gluten, caseïne, geen kunstmatige kleurstoffen en geen bewaarmiddelen.

In ons instituut zetten wij de shakes vooral in voor huidverbetering in combinatie met onze voedingssupplementen (lees er hier alles over op onze blog) en een goede huidverzorging met het A tot F gamma en natuurlijk ook voor het Balance Program om af te slanken.

Maar de RainPharma shakes worden niet enkel gebruikt voor de huidverbetering en het Balance Program.
De hoogwaardige eiwitten kunnen ook om een heel wat andere redenen en verschillende doeleinden ingezet worden.

Eiwitshakes voor verschillende doeleinden

Ooit al eens willen testen of zo’n shake iets voor jou is?
Ben je al vertrouwd met eiwitshakes maar nog niet met die van RainPharma? Maak dan eens voor de eerste keer kennis met onze RainPharma shakes.
Of wil je alle smaken eens testen?

Dan hebben wij voor jouw een unieke deal!
RainPharma brengt samen met Goed Gevoel de Shake It Up box uit.
In deze Shake It Up box, t.w.v. €63, vind je al onze 16 smaken in aparte portiezakjes, een handige shaker, onze handleiding met enkele leuke shake receptjes en een scorekaart en ook nog een gratis lichaamsanalyse t.w.v. €39!

En dit allemaal voor maar 14,80 extra bij Goed Gevoel.
Deze box is vanaf 19 mei bij ons in de winkel, reserveer hem nu al, zo ben jij zeker van jouw exemplaar!

No Comments

Post A Comment