Spring Shopping days // 18 tot 20 maart 2021

RainPharma Never Ending Circle Spring Shopping Days

Spring Shopping days // 18 tot 20 maart 2021

Na de lange donkere wintermaanden maakt de lente haar opwachting. De dagen worden beetje bij beetje langer en lichter, de temperaturen stijgen langzaam maar zeker en in de knoppen aan de kale bomen zitten frisgroene blaadjes te popelen om te verschijnen. Een wonderlijke cirkel zonder einde.

 

De lente brengt heel wat ‘kleine gelukskes’ met zich mee. Het is hét moment voor een frisse start en daar helpen wij je graag bij. Van een energiek lichaam over een stralende huid tot een uitnodigend huis. Haal de nieuwe 21 rituelen brochure en laat je onderdompelen in onze wereld.

 

SPRING SHOPPING DAYS openingsuren:

Donderdag 18/03/2020 van 10u tot 18u
Vrijdag 19/03/2020 van 10u tot 21u

Zaterdag 20/03/2020 van 9u tot 21u

 

Vier de lente met de never ending circle en 21% korting

Dit jaar vieren we bij RainPharma het begin van de lente van donderdag 18.03.2021 tot en met zaterdag 20.03.2021.
Krijg op die 3 dagen uitzonderlijk 21% korting op al jouw favoriete RainPharma producten. Zo ben jij helemaal klaar voor een nieuwe start op 21.03.2021!

Op zaterdag 20 maart zijn we trouwens speciaal open van 9u tot 21u!

Om alles uit jouw nieuwe start te halen, ontwierpen we voor jou de Never Ending Circle, een stijlvolle schaal die jouw dagelijkse “kleine gelukskes” extra bijzonder maakt.

Deze Never Ending Circle is de start voor jouw Spring Shopping Days

Jouw uniek toegangsticket onthuld.

Om te kunnen deelnemen aan de RainPharma Spring Shopping Days koop je voor €21 de Never Ending Circle inclusief prachtige bewaardoos (twv. €59).
Dit is jouw toegangsticket voor de RainPharma Spring Shopping Days. Op alles wat erin past, met een maximum van 21 producten, krijg je maar liefst 21% korting. Je mag trouwens niet alleen de Never Ending Circle vullen, maar ook de bewaardoos én het deksel. Alle RainPharma producten en accessoires vanaf €7 doen mee. Wil je je shakes en supplementen bijvullen? Of zie je het groots en ga je voor jouw volgende Balance Program of Smart Nutrition Project?
Dit is het moment!

Maar er is meer. Voor elk RainPharma product dat je met korting aankoopt, gaat er €1 van de prijs van de Never Ending Circle af.
Kies je 1 product, dan betaal je nog maar €20 voor de Never Ending Circle.
Kies je 21 producten uit, dan krijg je de Never Ending Circle zelfs volledig gratis!!

Wil je echt alles uit de RainPharma Shopping Days halen? Je kan op 18, 19  en 20 maart meerdere exemplaren van de Never Ending Circle kopen voor maar €21 per stuk. Hou je ze voor jezelf zodat je op verschillende plekjes in huis een Never Ending Circle kan plaatsen of geef je iemand een prachtig designstuk cadeau?

RainPharma Never Ending Circle Spring Shopping Days
RainPharma Never Ending Circle Spring Shopping Days
RainPharma Never Ending Circle Spring Shopping Days
RainPharma Never Ending Circle Spring Shopping Days

Mijn 21 - rituelen lijst

Bezorg je lijst ten laatste op zondag 14.03.21 aan ons, zo ben je zeker van je favorieten.

Heb jij extra advies nodig? Neem contact met ons op of spring binnen, wij helpen je graag verder voor de perfecte lijst op jouw formaat!

EARLY BIRD

Vroege vogels worden beloond. Net zoals vorige editie voorzien wij onze Early Birds weer van een mooie goodiebag.

Breng je lijst binnen uiterlijk 07.03.2021 en we verrassen je tijdens de RainPharma Spring Shopping Days weer met heel wat leuke extra’s bovenop de Never Ending Circle!

foto 03 web

INSPIRATIE NODIG?

Extra inspiratie nodig voor je verlanglijst?
Bekijk dan onderstaande 5 lijstjes. Ben jij een absolute RainPharma starter dan zijn de 21 must haves een absolute must in jouw badkamer. Ben je al een echte fan? Ga dan voor de nieuwe toppers lijst.
Volg jij het balance program of het smart nutrition program? Bekijk dan zeker de lijsten met shakes en voedingssupplementen.

Tips voor zonnige lijstjes

Natural Daylight Defence, onze 100% natuurlijke zonnecrème voor lichaam en gelaat beschermt je huid tegen schadelijk zonlicht.

Met onze 100% natuurlijk deodorant Freshen Up blijven je oksels de hele dag lekker fris en maken geurtjes geen schijn van kans!

Moisturising Lip Guard houdt je lippen het hele jaar door mooi en zacht. Het zonnige aroma van sinaasappel tovert gegarandeerd de breedste glimlach tevoorschijn.

Ontdek de nieuwe Aromatherapy Essentials Skin Wash, Room Spray en Essential Oil als eerste tijdens de RainPharma Spring Shopping Days. Deze nieuwe geur brengt de lente ook naar binnen.

Bekijk ook zeker onze 21 rituelen brochure voor extra inspiratie.

Van 18.03.2021 tot en met 20.03.2021 krijg jij 21% korting op alles wat in de Never Ending Circle past, met een maximum van 21 producten.
Goed nieuws: je mag niet alleen de Never Ending Circle gebruiken, maar indien nodig ook de bewaardoos én het deksel!
 
No Comments

Post A Comment