RainPharma Spring Shopping Event

RainPharma_Spring_Shopping_Event_2020_Schoonheidsinstituut_marjon

RainPharma Spring Shopping Event

Welkom eerste zonnestralen, ja daar is de lente!

Ben jij er klaar voor? Wij alvast wel. Ons salon zijn we al lenteproof aan het maken, fleurige kleuren, frisse geuren. Ben jij al bezig met je lenteschoonmaak? Vul jij je kasten met heerlijke natuurlijke verzorgingsproducten? Maar haal deze periode ook je huid uit haar winterdipje.

Kom naar ons voor verbetering van je gezonde levensstijl of van je huid, vanbinnen en vanbuiten. Wij helpen je graag. Samen gaan we stralend de lente in.

Op 21 maart 2020 verwelkomen we de lente met de RainPharma Spring Shopping Day, hier in ons Schoonheidsinstituut Marjon in Nieuwkerken – Waas.
Er weer heel wat te gebeuren. Jij krijgt dan namelijk 21% korting op al je favoriete RainPharma producten en je kan de hippe RainPharma linnenmand twv €39 scoren.

Bezorg ons voor 17 maart je lijstje
Bekijk onze brochure om je favorieten en nieuwe producten te kiezen. Maar de actie is geldig op het gehele assortiment van RainPharma.
Maak je lijstje op en mail het naar info@schoonheidsinstituut-marjon.be of liever nog, bel Marjon op 0477 71 19 12.

De actie kort samengevat:
* Je steekt een briefje van €5 in een box in ons salon en je ontvangt een laundry bag.
* Deze laundry bag kan jij volledig vullen (min. 3 producten en max. 21 producten) zodat je 21% korting krijgt op alles wat in de laundry bag past.
* Koop je voor meer dan €210 na korting, dan krijg je nog een 2e laundry bag er volledig gratis bij. Handig toch voor die witte en gekleurde was?
* Er is trouwens nog een speelse verrassing voor iedereen!

Kom op 21 maart 2020 en geniet van onze verse homemade basilicumlimonade en van de nieuwe lemon geur, heerlijk fris. Wij zijn uitzonderlijk open van 9u tot 21u.

Veel groetjes en tot dan! Wij kijken er zo naar uit!

Marjon, Sarih en Laika

No Comments

Post A Comment