RainPharma Summer Skin Festival

RainPharma-Summer-Skin-Festival-2020-Toilettas-Feeling-Schoonheidsinstituut-Marjon-Waasland-Sint-Niklaas-After-oil-faithful-Face-Guard-Stay-Golden-Advanced-Precleanser

RainPharma Summer Skin Festival

Voeten in het gras, zon op je snoet, een zacht briesje door je haren.
De zomer, dat is volop genieten van buiten zijn. Door elke dag voor de beste verzorging en bescherming te kiezen, geniet ook je huid van de zon en de buitenlucht. RainPharma x Schoonheidsinstituut is helemaal klaar om er samen met jou een mooie zomer van te maken.
Dankzij onze 100% natuurlijke gelaats – en lichaamsproducten laten wij jou elke dag stralen.
En deze zomer nog een beetje meer van ons fantastisch Summer Skin Festival en onze gratis eco toilettas met maar liefst 10 handige accessoires twv. €69 helemaal gratis voor jouw!!!

Summer looks good on you!

Hoe verloopt de actie?

Bij aankoop van 5 deelnemende gelaats – en lichaamsproducten (twv. €150 samen) uit onze Summer Skin Festival Folder krijg jij de gratis eco toilettas met de 10 handige accessoires twv. €69 helemaal gratis.
Koop je 10 verschillende deelnemende producten (twv. €300) uit de folder krijg je zelfs 2 toilettassen! Er staat dus geen limiet op het aantal toilettassen per persoon, zolang je aantallen kloppen en het bedrag.
De actie loopt van 1 juli tot en met 31 augustus en zolang de voorraad strekt van onze toilettassen, want wij kunnen deze niet meer nabestellen. Zoals we zeiden een echte collectors item, een ‘piece unique’, mis deze actie niet en reserveer hem op tijd met jouw lijstje.
Deze toilettassen worden ook niet apart verkocht.

En natuurlijk doet ook onze Natural Daylight Defence SPF 30 zonnecrème ook mee aan deze actie!

Wat zijn de 10 handige accessoires?

Hou je vast, de eco toilettas is een echte collectors item voor de echte RainPharma liefhebbers en deze mag absoluut niet ontbreken in jouw badkamer tussen jouw collectie RainPharma producten. Ook op hotel, logement of in de sportschool ga je hiermee uitpakken!

  • Bamboe Kam
  • RainPharma haarband
  • Herbruikbare watjes
  • Bamboe spiegel
  • RainPharma nagelvijl
  • Scrubhandschoen
  • RainPharma pincet
  • RainPharma nagelknipper
  • Bamboe tandenborstel
  • RainPharma herbruikbare oorstaafjes

Hoe deelnemen?

Bestel jouw producten online via onze webshop, of kom langs in ons instituut en wij helpen je persoonlijk verder om jouw de juiste keuze te helpen maken.

Vanaf 1 juli gaat deze actie van start, maar je kan natuurlijk al op voorhand jouw producten reserveren. Dit kan je door ons je lijstje door te sturen, of al online je bestelling te plaatsen en dan verzenden wij deze met jouw eco – toilettas naar jouw toe vanaf 1 juli.
Actie is niet combineerbaar met andere acties of kortingsbonnen.

No Comments

Post A Comment