RAINPHARMA

Eerlijke kwaliteit met pure,
natuurlijke ingrediënten die echt werken

Rainpharma maakt eerlijke no-nonsense producten. Wat 10 jaar geleden begon met enkele voedingssupplementen groeide uit tot een uitgebreide collectie natuurlijke producten voor een stralende huid, een gezond gewicht en een sterk lichaam.

RainPharma is 100% made in Belgium en daar zijn wij als verdeler van RainPharma enorm trots op. Zowel de ontwikkeling als de productie gebeurt in België door een multidisciplinair team van topexperten. Ze werken zoveel mogelijk met ingrediënten uit eigen land of uit onze directe buurlanden.

Overdreven claims en hocus pocus-ingrediënten laten ze liever achterwege. RainPharma producten zijn 100% natuurlijk. Ze dragen zorg voor de massa goede bacteriën op onze huid en respecteren haar natuurlijke balans.

RainPharma kiest heel bewust voor betaalbare producten, zonder aan kwaliteit, efficiëntie of duurzaamheid in te boeten. Belgische nuchterheid ten top en dat wordt gesmaakt. De afgelopen jaren beloonden de Belgische media RainPharma met heel wat verschillende beauty awards.

100% Belgisch
100% Natuurlijk
100% Vol passie

Producten van RainPharma zijn ten eerste niet op waterbasis. Kort gezegd wil dit zeggen dat je enkel materialen op je huid smeert met actieve voedingsstoffen of nutriënten.
RainPharma bant steevast volgende schadelijke ingrediënten: natriumlaurylethersulfaat en andere schuimmakers; parabenen, phenoxyethanol en andere agressieve bewaarmiddelen; polyethyleenglycol en polysorbate (komt uit de petroleumindustrie); carbomer en acrylaten (uiterst synthetisch); minerale oliën en siliconen (ook petroleumindustrie, verstikt de huidporiën); parfum en kleurstoffen
(zorgt voor huidirritatie). Ook bevatten enkele van deze gebande ingrediënten stoffen die niet biologisch afbreekbaar zijn en schadelijk zijn voor het milieu.

RainPharma zegt dus gelijk NEE tegen deze ingrediënten.

Kortom alle ingrediënten in de verzorgingsproducten en voedingssupplementen van Rainpharma zijn
natuurlijk, plantaardig en dus biologisch afbreekbaar.

Beluister hier de podcast van Dominique Bastin over hoe RainPharma is ontstaan en hoe hij het zover gebracht heeft tot waar RainPharma nu staat.

"Heel wat mensen kopen hun zogenaamde "natuurlijke producten" bij andere merken die misschien inderdaad een klein percentage natuurlijke ingrediënten combineren met synthetische, maar dan wel afficheren dat het 'met natuurlijke bestanddelen is'. Tja, objectief gezien liegen ze dan niet hé"
Bron: Knack Weekend

Dominique Bastin
RainPharma ontwikkelde een mild huidverzorgingsprogramma dat veilig en doeltreffend is voor elk huidtype. De namen van de producten volgen de letters van het alfabet, van A tot F, dat is dan ook de volgorde voor het gebruik van de huidverzorgingsproducten.
In maximaal 6 stappen tover je een stralende huid tevoorschijn die perfect in balans is. Zet je klassieke verzorgingsproducten aan de kant en kies voluit voor een plantaardig alternatief.
Wedden dat je snel overtuigd zal zijn.
 
Om specifieke huidproblemen aan te pakken, steken we een tandje bij met de RainPharma Fluids en Remedies, aangepaste maskers en F-reeksen.
Deze intensieve, natuurlijke formules gebruik je gedurende een bepaalde periode, naast het gewone stappenplan. Ze vormen een tijdelijke, doelgerichte aanvulling op je dagelijks verzorgingsritueel.

"Zodra je huid RainPharma kent, wil ze niets anders meer"

RainPharma - Dominique Bastin
Wat we wel steeds blijven benadrukken is dat huidverbetering start van binnenuit. Levende huidcellen schuiven van binnenuit op naar de oppervlakte waar ze na verloop van tijd afsterven. Dit doorlopende proces van tot leven komen en afsterven vernieuwt de huid eenmaal per maand volledig. Revitaliserende anti-aging crèmes en lotions hebben dus geen vat op de huidopbouw omdat ze de tekorten aan bepaalde voedingsstoffen in je lichaam niet oplossen. Cosmetica heeft een verzorgende functie en hoogstens een zeer tijdelijk, optisch effect. Daarom benadrukken wij steeds het enorme belang van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Je huid wordt immers gemaakt van wat jij eet.
 
Maar uw dagelijkse reiniging en verzorging blijft mee noodzakelijk, want je huid wordt ook van buitenaf vervuild door schadelijke invloeden zoals make-up, uitlaatgassen, wrijving, verandering van temperaturen, zweten, … Deze dienen we dus 2x per dag van onze huid te verwijderen door onze dubbele reiniging. Doordat we bij deze stappen in contact komen met de hardheid van het water is het nodig om onze huid terug te neutraliseren met een toner en daarna te beschermen met een verzorgingscrème.
Met de geconcentreerde plantaardige Skin Washes van RainPharma wordt jouw dagelijkse douche een heerlijk geurend verwenmoment. Er zijn meer dan 20 natuurlijke geuren: zo kan je telkens een geur kiezen die bij jouw mood past!
Een heerlijke douche is de ultieme ontspanning. Met een plantaardige douchegel zorg je ervoor dat ook je huid van dit dagelijks ritueel geniet. De RainPharma Skin Washes bevatten immers geen zeep of detergenten en maken je huid schoon zonder haar uit te drogen. Je zal merken dat deze volledig plantaardige bio – afbreekbare formule veel minder schuimt dan synthetische varianten en dat is maar goed ook. Schuim is goed om bellen te blazen, maar niet om een belangrijk orgaan als je huid te reinigen.
Wil je graag meer schuim? Met Liu’s Magic Sponge of Body Wonder Towel geniet je van een weldadig en natuurlijk schuimmoment.
 

"Shower the people you love with love"

Alle Aromatherapy Essential Skin Washes zijn verkrijgbaar in een stijlvolle grote fles (500ml = 1 jaar douchen) en een handig klein flesje (100ml = 3 maanden douchen).
 
Je kan de Skin Washes zo gebruiken, maar voor meer schuim maak je Liu’s Magic Sponge of Body Wonder Towel eerst goed nat en doe je er 1 pompje Skin Wash op. Even kneden of knijpen en je creëert een grote schuimwolk. Wist je trouwens dat je deze natuurlijke wasgel ook als handzeep kan gebruiken. Of doe een paar pompjes in bad en geniet van een geurig schuimend badmoment.

De beste versie van jezelf

Het RainPharma Dieet is een efficiënte en evenwichtige totaalaanpak voor een gezond, sterk en fit lichaam, opgebouwd rond een gezonde levensstijl. Door een snelle motiverende start te combineren met een doordachte langetermijnvisie brengen we de beste versie van jou naar boven. 

Pure onbewerkte voeding staat centraal. We kiezen er bewust voor om geen nepvoeding of dieetsnoep in te schakelen. Waarom zouden we ook als we je willen leren om gezond te eten? Maar we weten ook dat een snelle start motiverend werkt wanneer je aan een dieet begint. Daarom ontwikkelden we onze bijzondere darmvriendelijke shakes en orthomoleculaire voedingssupplementen. Die zorgen ervoor dat je snel vet verliest, met respect voor je lichaam en zonder honger te lijden. Tegelijk win je energie en zal je zien dat je huid straalt als nooit tevoren.
 
Wil je starten met het RainPharma Dieet dan maak je een afspraak voor een intakegesprek (inbegrepen bij aankoop van de box). Gedurende 1 uur krijg je uitleg over het dieet. Vervolgens zijn er verschillende vervolgafspraken, zelfs tot een jaar nadat je op gewicht bent.
Het je eerder het gevoel dat je broek net iets te hard spant, of je huid heeft er al beter uitgezien, je voelt je moe en futloos en in een strikt en langdurig dieet heb je geen zin? Het Smart Nutrition Project is een gezonde break voor een nieuwe start!
Je kan het Smart Nutrition Project inzetten voor verschillende redenen, maar het einddoel is hoe dan ook hetzelfde: een betere versie van jezelf!
– Detox moment: je lichaam zuiveren en opnieuw meer energie te krijgen
– Voorbereiding op vakantie of een andere belangrijke gebeurtenis waarop je die paar extra kilootjes liever kwijt bent
– Als ondersteuning bij afslankende en verstevigende behandelingen
– Als aanvulling tijdens het sporten, met oog op afslanken.
 
Daarnaast is het Smart Nutrition Project er ook voor wie het RainPharma dieet heeft afgerond. Het is een gemakkelijke en efficiënte manier om de controle te behouden over het nieuwe gewicht.
Met dit programma kan je zelfstandig aan de slag, maar wens je toch wat extra begeleiding, dat kan.
Onze tips en jouw inzet vormen de sleutel tot een sterker, gezonder lichaam.

Een sterk lichaam, een stralende huid en meer energie begint bij je voeding, daar zijn we allemaal van overtuigd. Maar toch kan ons lichaam wat extra’s gebruiken.

Hoe komt dit nu?

Als we de hoeveelheid vitaminen en mineralen in onze voeding vergelijken van vroeger tot en met het ‘nu zien we dat heel wat voedingsmiddelen (12% tot 87%) minder voedingsstoffen bevatten. De oorzaak hiervan kunnen we terugvinden in de uitputting van onze gronden, luchtvervuiling, te snelle groei, langdurige opslag en transport.
We zijn ook ondervoed door overvoeding. Teveel fastfood en frisdranken en te weinig groenten, vezels, fruit en water.
Dit maakt dat we wel de nodige hoeveelheid aan calorieën opnemen, maar dat we anderzijds overvoed zijn wat betreft vitaminen, mineralen, antioxidanten, vezels, …

Hierdoor kan bijna iedereen wel wat extra vitaminen en mineralen gebruiken.

RainPharma hun voedingssupplementen zijn van de allerhoogste kwaliteit, worden perfect opgenomen in het lichaam en doen geen afbraak op lange termijn.

Elk voedingssupplement van RainPharma kan voor specifieke doelstellingen ingezet worden en worden vaak gecombineerd met elkaar voor de meest optimale werking te garanderen.

De voedingssupplementen worden niet enkel ingezet bij het RainPharma Dieet of het Smart Nutrition Project. Ze zijn ook een perfecte aanvulling bij een gezonde levenstijl. Ze worden ook heel vaak ingezet bij huidproblemen zoals acné, couperose of een zeer droge huid, want zoals we het blijven zeggen uw huid voedt je van binnenuit. Maar denk ook maar aan darmklachten, slapeloosheid, menopauze, vermoeidheid, zware benen, hier kunnen de voedingssupplementen van RainPharma ook baadt bij hebben en ingezet worden.

Check out our social media instagram social feed social media instagram social feed social media instagram social feed social media instagram social feed social media instagram social feed social media instagram social feed social media instagram social feed social media instagram social feed