fbpx
0
0,00
Mini Cart
  • Empty cart

    No products in the cart.

Rubberbase

Rubberbase is een nieuwe generatie flexibele gel, dat gebruikt wordt om de natuurlijke korte nagels te verstevigen.
(Een betere en sterkere versie van het vroegere gellak systeem).

Doordat de flexibele formule van deze gel, kan deze moeiteloos buigen met de bewegingen van de natuurlijke nagel zonder dat er barsten of breuken plaatsvinden.
De gel werkt ook in op de diepte van de nagelplaat, zodat deze er steeds mee verzadigd wordt. (Dit voorkomt de onychoschisis, het schilferen/splitsen van de nagels aan de vrije nagelboord). Per keer dat u de behandeling laat uitvoeren, worden je eigen nagels sterker door de verzadiging.
Ook is deze gel selfpinchend. Dat wil zeggen dat je natuurlijke nagels, indien er geen natuurlijke c curve aanwezig is, wel in een c curve gevormd zullen worden.
Dit geeft als resultaat, smallere en sterkere nagels (denk aan een plat blad papier, als je er in bovenaanzicht op kijkt is die breed en als je er mee op tafel zou willen kloppen, buigt deze nog voor je het tafelblad raakt. Een vouw in c curve, soort van een tunneltje, lijkt veel smaller maar kan je wel mee op tafel kloppen).
De enige beperking met rubberbase is dat er geen verlengingen kunnen gedaan worden, enkel als er bijvoorbeeld 1 nageltje wat koter is dan de rest. Ook de maximale lengte dat je er mee kunt opsparen, is een paar millimeter voorbij je vingertop. Langere nagels hebben een opbouw van een niet flexibele product nodig.
** dit is een ideale behandeling voor de nagelbijters!

Rubberbase Color
Verstevigen van de natuurlijke nagels met een Clear Rubberbase en afwerken met een kleurtje naar keuze.

Rubberbase BIAB
Verstevigen van natuurlijke nagels met een Nude Gepigmenteerde Rubberbase, genaamd Builder In A Bottle.
Er bestaan verschillende tinten in BIAB varianten, de meest natuurlijke look dat een klant kan wensen.

Prijzen
Rubberbase color: €45 (90min)
Rubberbase biab: €40 (60min)
Rubberbase verwijderen + manicure: €30 (45min)