0
0,00
Mini Cart
  • Empty cart

    No products in the cart.

Shop

LOGO_RAINPHARMA

RainPharma is made in Belgium. Ze maken eerlijke, no-nonsense producten voor een stralende huid, een gezond gewicht en een sterk lichaam. Zowel de ontwikkeling als de productie gebeurt in België door een multidisciplinair team van topexperten. Hocus pocus-ingrediënten en overdreven claims zijn niets voor het merk. Ze kiezen er resoluut voor om onze producten betaalbaar te houden, zonder aan kwaliteit of efficiëntie in te boeten. Belgische nuchterheid ten top.

LOGO_MALU_WILZ_COSMETICS

Malu Wilz brengt kostbare plantenextracten en vooruitstrevende technologieën samen in één complete serie, die niet te evenaren is. Het verzorgingssysteem biedt een scala aan mogelijkheden om aan de individuele wens van de klant te kunnen voldoen. U voelt zich niet alleen mooier, maar ook gelukkiger.

LOGO_ARTDECO_COSMETICS

Artdeco is het absolute nummer 1 Make-Up merk dat garant staat voor haar sterke prijs kwaliteits verhouding. Wat ARTDECO zo anders maakt is dat zij zich focussen op de specifiek professionele noden van het schoonheidssalon maar ook rekening houden met wat vrouwen die zichzelf opmaken nodig hebben. .