SOS Droge ‘Corona’ Handen

RainPharma-droge-handen

SOS Droge ‘Corona’ Handen

HANDEN WASSEN KAN LEVENS REDDEN

We moeten nu allemaal meer onze handen wassen en ja daar kunnen we levens met redden. Dit is dus noodzakelijk. Maar weet met wat je uw handen wast. Heel veel handzepen bevatten foute ingrediënten zoals sulfaten. Dit zijn huid uitdrogende schuimmakers en gaan hierdoor de huidbarrière aantasten.
Hoe meer deze beschadigd wordt door deze sulfaten, hoe meer schadelijke invloeden de kans krijgen om in de huid te dringen en de schade nog groter te maken

Handeczeem-droge-handen-kapot-Schoonheidsinstituut-marjon-RainPharma-Sos
Handeczeem-droge-handen-kapot-Schoonheidsinstituut-marjon-RainPharma-Sos

Wat kan je hieraan doen om dit te voorkomen?
Was uw handen met een zachte zeep, zoals onze Skin Washes. Deze zijn 100% van natuurlijke oorsprong en bevatten absoluut geen uitdrogende sulfaten.
De schuimmaker in onze skin washes is coco-glucoside, dit is een natuurlijk goed reinigend en schuimmakend ingrediënt dat zeer mild is voor de huid.

Inmiddels hebben we al keuze tussen 22 verschillende geuren in onze Skin Washes. Van bloemig, kruidig tot citrus getinte geuren.

NA HET WASSEN IS HET SMEREN HEEL BELANGRIJK
We horen en lezen het overal in de media, social media en in de kranten. Na het wassen uw handen smeren. Maar weet jij met wat je smeert?

Heel veel handcrèmes bevatten het derivaat petroleum. Van petroleum wordt ook plastic gemaakt en wanneer je dit smeert dan voelen je handen direct zacht aan door het plastic laagje dat je over de huid legt. Maar dit is een heel vertekend beeld, want hierdoor ga je het probleem camoufleren.
En hoe meer jij dit gaat smeren, hoe meer camouflage er is en ondertussen wordt de schade eronder alleen maar groter en de goede bacteriën die jij hierdoor kapot maakt verdwijnen.
GROTE GEVOLG: Kapotte ‘Corona’ handen of winterhanden met kloven en wondjes waar virussen en bacteriën zich nog meer in kunnen huisvesten.

SMEER ZONDER EEN PLASTIC LAAG
Wij raden onze klanten de Prebiotic Skin Lotion aan om te smeren. Deze gaat voeden, hydrateren en herstellend werken. Deze bevat ook goede bacteriën en gaat de huid verstevigen en extra beschermen.

Wanneer er al heel veel schade is aan de huid smeer dan eerst enkele dagen onze Think Pink Exceptional Hand & Nail Cream.
Breng op de kloven, wondjes en heel droge plekken de fascinating broccoli seed oil aan.
En ga ‘s nachts slapen met een goede laag charming broccoli seed mask op de handen. In de ochtend zal je al een groot verschil voelen.

‘Was zonder sulfaten, smeer zonder minerale olie en petroleum’

Vragen of hulp nodig bij jouw huid – of handproblemen?
Bel ons op 0477 71 19 12
Mail ons op info@schoonheidsinstituut-marjon.be
Vind alle info terug op onze website www.schoonheidsinstituut-marjon.be

No Comments

Post A Comment